Projekti ELSA Hrvatska

Winter ELSA Law School Dubrovnik

Winter ELSA Law School Dubrovnik najveći je međunarodni projekt ELSA-e Hrvatska. Na projektu sudjeluju studenti iz svih krajeva Europe s ciljem stjecanja novih znanja te upoznavanja hrvatske kulture i običaja. Tema dubrovačke pravne škole je „Sports & Entertainment Law“

Konferencija ELSA-e Hrvatska

Konferencija ELSA-e Hrvatska najveći je nacionalni projekt hrvatske ELSA-e. Projekt koji se održava jednom godišnje, namijenjen je prvenstveno studentima prava, ali i drugim zainteresiranima studentima. Cilj Konferencije je obraditi temu koja je u tom trenutku aktualna u javnom prostoru.

Simulirani parlament

Simulirani parlament ELSA-e Hrvatska projekt je koji se tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, a koji okuplja više od 100 studenata prava sa svih pravnih fakulteta u Hrvatskoj te studente Upravnog studija Veleučilišta u Vukovaru. Cilj projekta je upoznati sadašnje studente prava, a u skorijoj budućnosti pravnike s praktičnim iskustvom u donošenju normativnog akta kao i poticanje na argumentiranu raspravu s ciljem razvoja demokratskog društva.

Balkans Legal Research Group

Balkans Legal Research Group projekt je koji okuplja grupu studenata prava i mladih pravnika s ciljem istraživanja određene teme s pravnog aspekta. Istraživački rad se odvija na nacionalnoj i međunarodnoj razini te doprinosi razvoju profesionalnih vještina. Projekt se organizira u suradnji s nacionalnim podružnicama ELSA-e iz Bugarske, Mađarske, Srbije i Turske.